030-3031383 | 020–2441064 | 076-7002495 info@boekjewinst.nl

Vacature assistent accountant Utrecht

Vacature Assistent Accountant

Administratiekantoor Boekjewinst.nl BV – Utrecht
Boekhouder / Assistent accountant

Administratiekantoor Boekjewinst.nl

Waarom Administratiekantoor Boekjewinst.nl?
Als teamlid bij Administratiekantoor Boekjewinst.nl maak je deel uit van een jong en dynamisch team dat volop in beweging is. Ons kantoor groeit erg hard en daardoor zijn er mooie doorgroei mogelijkheden en kun je je bij ons vol op ontwikkelen. Wij vinden dat je nooit bent uitgeleerd en daarom staat ontwikkeling bij ons centraal. Je werkt samen met onze andere (senior) Assistent Accountant. Aangezien je deel uitmaakt van een klein team kun je altijd met je vragen en/of opmerkingen bij een ervaren collega terecht.

Waar wij erg veel waarde aan hechten is onze werksfeer. Wij zijn geen saai stoffig kantoor. Wij houden van gezelligheid en naast dat iedereen het naar zijn zin heeft plannen we regelmatig super leuke bedrijfsuitjes, een tocht met een sloep en borrels. Ben jij op zoek naar een functie als Assistent Accountant of heb je al een aantal jaren ervaring bij een administratiekantoor of accountantskantoor en wil je graag doorgroeien naar Assistent Accountant omdat fiscale aangiftes en jaarrekeningen helemaal jouw ding zijn? Kom dan een keer kennis maken met ons en proef zelf de sfeer. Ontdek hoe leuk jouw toekomstige werkplek kan zijn.

Vrijheid en een goede werk-privé balans zijn de norm en ook al werken we met deadlines (belastingen, jaarrekeningen e.d.), wij geloven dat jij zelf in staat bent om de juiste afweging te maken. Als assistent accountant heb je een eigen groep klanten en jij weet als de beste prioriteiten te stellen.

Heb je een aantal jaren ervaring in de financiële en/of administratieve sector en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Zijn de grote multinationals niet jouw ding maar wil jij je wel blijven ontwikkelen en doorgroeien? Bij Administratiekantoor Boekjewinst.nl bieden wij jou deze kans!

Administratiekantoor Boekjewinst.nl als bedrijf
We zijn een bedrijf dat groeiende is en dat jou graag meeneemt op weg naar succes. Een administratie en advieskantoor dat verder gaat dan de traditionele boekhouder, dat is Administratiekantoor Boekjewinst.nl. In onze dienstverlening gebruiken wij de software Exact online.

Klanten schakelen ons in wanneer zij écht willen ondernemen, zonder de hoge administratieve belasting. Service richting onze klanten staat daarom centraal in onze dienstverlening. Onze klantengroep is divers, we hebben ondernemers uit de entertainment sector maar ook uit de Retail en bouw. Sommigen zijn klein en anderen hebben meerdere vestigingen, absolute diversiteit.

Als assistent accountant doe je meer dan enkel de verwerking van de administratie en beantwoording van vragen, jij bent dé gesprekspartner van onze klant en kan op financieel en fiscaal gebied de klant actief adviseren. Wanneer jij het in je hebt om met klanten een goede relatie op te bouwen, meer te zijn dan de traditionele boekhouder en beschik je over onderstaande eigenschappen, dan komen wij graag in gesprek met jou!

Jouw profiel
HBO werk- en denkniveau
Boekhoudkundige kennis en werkervaring (1 – 5 jaar)
Fiscaal onderlegd voorbereiding (IB, VPB)
Fiscaal onderlegd (OB)
Voorbereiden en evt opstellen van de jaarrekening
Ervaring met Exact Online is een Pré
Proactieve werkhouding
Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
Daadkrachtig en overtuigend
Analytisch vermogen

Fulltime 32 uur tot 40 uur
Flexibele werktijden
Marktcoform salaris
Uitdagende doorgroeimogelijkheden intern en zelfs een eigen vestiging.

Actie!
Zie jij het zitten om met ons mee te groeien? Stuur jouw CV en een motivatie naar finance@boekjewinst.nl. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd met uitgroeimogelijkheid tot onbepaalde tijd.