030-3031383 | 020–2441064 | 076-7002495 info@boekjewinst.nl

Vacature boekhouder Utrecht

Boekhouder

Administratiekantoor Boekjewinst.nl BV – Utrecht West
Boekhouder / Junior assistent accountant
Administratiekantoor Boekjewinst.nl

Waarom Administratiekantoor Boekjewinst.nl?
Als teamlid bij Administratiekantoor Boekjewinst.nl maak je deel uit van een jong en dynamisch team dat volop in beweging is. Wij vinden dat je nooit bent uitgeleerd en daarom staat ontwikkeling bij ons centraal. Aangezien je deel uitmaakt van een klein team kun je altijd met je vragen en/of opmerkingen bij een ervaren collega terecht.

Vrijheid en een goede werk-privé balans zijn de norm en ook al werken we met deadlines (belastingen, jaarrekeningen e.d.), wij geloven dat jij zelf in staat bent om de juiste afweging te maken. Als assistent accountant heb je een eigen groep klanten en jij weet als de beste prioriteiten te stellen.

Heb je een aantal jaren ervaring in de financiële en/of administratieve sector en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Zijn de grote multinationals niet jouw ding maar wil jij je wel blijven ontwikkelen en doorgroeien? Bij Administratiekantoor Boekjewinst.nl bieden wij jou deze kans!

Administratiekantoor Boekjewinst.nl als bedrijf
We zijn een bedrijf dat groeiende is en dat jou graag meeneemt op weg naar succes. Een administratie en advieskantoor dat verder gaat dan de traditionele boekhouder, dat is Administratiekantoor Boekjewinst.nl. In onze dienstverlening gebruiken wij de software Exact online.

Klanten schakelen ons in wanneer zij écht willen ondernemen, zonder de hoge administratieve belasting. Service richting onze klanten staat daarom centraal in onze dienstverlening. Onze klantengroep is divers, we hebben ondernemers uit de entertainment sector maar ook uit de Retail en bouw. Sommigen zijn klein en anderen hebben meerdere vestigingen, absolute diversiteit.

Als assistent accountant doe je meer dan enkel de verwerking van de administratie en beantwoording van vragen, jij bent dé gesprekspartner van onze klant en kan op financieel en fiscaal gebied de klant actief adviseren. Wanneer jij het in je hebt om met klanten een goede relatie op te bouwen, meer te zijn dan de traditionele boekhouder en beschik je over onderstaande eigenschappen, dan komen wij graag in gesprek met jou!

Jouw profiel
MBO werk- en denkniveau
Ruime boekhoudkundige kennis en werkervaring (2 – 5 jaar)
Fiscaal onderlegd voorbereiding (OB, IB, VPB)
Kennis van financiële processen
Ervaring met Exact Online (2 jaar)
Overtuigend en een proactieve werkhouding
In teamverband kunnen werken
Arbeidsvoorwaarden

Fulltime
Flexibele werktijden
Goed salaris
Uitdagende doorgroeimogelijkheden

Super leuke werksfeer

Actie!
Zie jij het zitten om met ons mee te groeien? Stuur je CV en een pakkende motivatie nu naar ons. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Soort dienstverband: Bepaalde Tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.