Administratiekantoor beginnen

Je wilt een administratiekantoor beginnen, dit is een mooie stap in je carrière als zelfstandige. Een administratiekantoor beginnen is niet altijd even gemakkelijk. Vanuit jarenlange ervaring in marketing en het runnen van administratiekantoren hebben wij de formule Boekjewinst.nl neergezet. Een concept wat zich in een rap tempo bewezen heeft.

Administratiekantoor Boekjewinst.nl is sinds de start zeer succesvol door zijn unieke formule. De bestaande kantoren van Boekjewinst.nl groeien erg hard. Wil jij ook een administratiekantoor beginnen? Neem dan contact op met ons of vraag meer informatie aan. Wij helpen je graag met het beginnen van een succesvol administratiekantoor.

Wij stellen deze formule ook beschikbaar voor boekhouders buiten onze regio welke een francBoekjewinst.nl helpt startende boekhouders graag. Wij bieden de mogelijkheid om een franchise te starten. Doordat we de hele infrastructuur klaar hebben staan kunt u snel aan de slag. Ook hebben wij het wiel al voor u uitgevonden. Zo weten wij precies welke marketing wel en niet werkt. Daarnaast hebben wij veel websites die hoge kwalitatieve leads genereren.

Wilt u meer informatie? Bel ons dan op of stuur ons een email op tom@boekjewinst.nl.

Waarom administratiekantoor beginnen met Boekjewinst.nl?

Optimale vindbaarheid

Doordat onze websites goed vindbaar zijn in Google & Bing genereert deze veel klanten. U hoeft dus zelf niet een website te laten maken en opnieuw geld te investeren om de marketing op te bouwen.

100% exclusiviteit in uw eigen regio

Wanneer u een administratiekantoor begint in uw regio dan zal daar geen andere vestiging zich vestigen. Alle leads vanuit Boekjewinst.nl zullen dan ook naar uw administratiekantoor gaan.

Geen entree-fee

Wij vragen geen entree-fee. De meeste administratiekantoor franchises vragen een fee tussen de €5.000,- en de € 12.000,-. Wij vragen slechts een bescheiden maandelijkse fee. Sterker nog wij streven ernaar dat het voordeel van de kostenbesparing groter is dan de fee.

Zonder zorgen

Wij verzorgen uw marketing, leads en hebben alle benodigde software en programma’s al voor u getest. Er staat altijd een ervaren team van fiscalisten, accountants, salarisadministrateurs en boekhouders voor u klaar.

Kostenbesparing

Wanneer je een succesvol administratiekantoor begint heb je veel nodig. Boekhoudsoftware, in ons geval exact online, een CRM, een APP zodat je klanten makkelijk de facturen kunnen uploaden en de belastingaangifte kunnen accorderen, een website, marketing en nog veel meer. Wij delen deze kosten met alle vestigingen zodat je altijd voordeliger uit bent.

Een vliegende start

Spannend een eigen administratiekantoor beginnen? Wij helpen je met een vliegende start. Je krijgt bij ons een interne opleiding, zodat je bekend raakt met alle programma’s, processen en het ondernemen.
Stuur mij meer informatie  Je eigen administratiekantoor beginnen

  Als je je eigen administratiekantoor wilt beginnen dan ben je hier op de juiste plek belandt. Boekjewinst.nl geeft je alle tools om succesvol je eigen administratiekantoor te beginnen.

  Of je vele jaren ervaring hebt als boekhouder of juist net bent afgestudeerd wij bieden de begeleiding die bij jou past.

  Waar moet ik allemaal aan denken?

  Wanneer je een administratiekantoor begint betekent dat je naast je vak als boekhouder en belastingadviseur er nog een baan naast krijgt als ondernemer.

  Als ondernemer moet je goed na denken over:

  • Het verdienmodel
  • Het werven van klanten
  • Website
  • Leads
  • Online marketing
  • Logo
  • Locatie
  • CRM
  • Boekhoudsoftware
  • Software jaarrekening

  Een Boekjewinst.nl administratiekantoor beginnen

  Boekjewinst.nl biedt een flexibele franchise constructie aan. Simpel gezegd, wij zorgen voor de klanten, marketing en jij kunt je focussen op het boekhouden en advies aan je klanten.

  Boekjewinst heeft geen instaptarief, interesse om een Boekjewinst.nl administratiekantoor te beginnen?

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Ik wil meer informatie