Onze werkwijze

Als klant van Administratiekantoor Boekjewinst.nl dragen wij zorg voor dat u geheel ontlast wordt van alle administratieve en fiscale verplichtingen. Administratiekantoor Boekjewinst.nl verwerkt de administratie van het lopende jaar alsmede de administratie van voorgaande jaren.

Bel 030 – 3031383 voor een gratis intake

U kunt uw administratie gemakkelijk digitaal aanleveren

Scherpe all-in tarieven

Al vanaf € 89,- all-in p/m Dit is incl. belastingaangifte en jaarrekening opstellen

Ervaren specialisten

Ervaren boekhouders en belastingadviseurs met werkervaring bij o.a. de Belastingdienst & accountants

24/7 inzicht

24/7 inzicht via exact online en bonnen uploaden via een handige app.

Zo gaan wij te werk
bij Boekjewinst.nl

Allereerst vindt het intakegesprek plaats, deze is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek willen we graag kennis maken met u en uw onderneming. En u kunt kennis maken met onze expertise en organisatie. In dit gesprek komen alle knelpunten naar voren en komen we er samen achter wat uw behoeften zijn voor uw boekhouding. Wij kunnen u direct een indicatie geven welk vast maandtarief bij uw onderneming past.

Bekijk onze video voor een duidelijke uitleg over onze werkwijze of bekijk het stappenplan hieronder.

Het stappenplan van Boekjewinst.nl

Stap 1. Het gratis intakegesprek

Als eerst maken wij graag kennis met u, we nodigen u dan ook graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor.

Stap 2. Een heldere offerte

U krijgt van ons een heldere en transparante offerte met daarin uw vaste maandtarief en onze dienstverlening. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en staat u nooit voor verrassingen achteraf, wel zo prettig natuurlijk!

Stap 3. Administratie aanleveren

Het enige wat u hoeft te doen is slechts uw facturen, bonnen en bankafschriften(mutaties) aan ons te mailen, per post op te sturen of direct via een foto met uw smartphone in onze app te uploaden!(langs brengen mag natuurlijk ook!)

Stap 4. Wij verwerken uw administratie tegen een vast maandtarief

Wij verwerken al uw facturen, bonnen en bankafschriften van uw onderneming in ons financieel pakket. Bij de verwerking van uw administratie houden wij altijd rekening met alle belastingvoordelen waar u voor in aanmerking komt.

Stap 5. Controle administratie & belastingaangifte

Wij controleren uw administratie en zullen periodiek de aangiften indienen die voor u van toepassing zijn.

Stap 6. Evaluatie

Na afronding van het boekjaar zullen wij een evaluatiegesprek met u voeren. Tijdens dit gesprek zullen wij de resultaten van uw onderneming samen met u bespreken, zodat u precies op de hoogte bent van de financiële en fiscale positie van uw onderneming.

Stap 7. Einde jaarcijfers

Na de afronding van de jaarcijfers dienen wij daar waar nodig een suppletieaangifte Omzetbelasting in. Vervolgens zullen wij de aangifte Inkomstenbelasting indienen. Deze deels bestaat uit de winstaangifte en deels uit de particuliere aangifte. De aangifte van uw partner verzorgen wij gratis. Middels het toepassen van de juiste fiscale faciliteiten zorgen wij er voor dat uw belastingaanslag zo voordelig mogelijk uitkomt.

Stap 8. Jaarrekening & deponeren

Heeft u een jaarrekening in uw abonnement dan ontvangt u na de afronding van het jaarwerk een jaarrekening van ons. Bent u verplicht om deze te deponeren bij de kvk dan regelen wij dat voor u.

Aanvullende informatie

Mocht u nog administratie van voorgaande jaren hebben liggen die niet of niet juist verwerkt is kunnen wij deze voor een scherpe vaste prijs voor u verwerken. Wij verzorgen voor de juiste communicatie met de Belastingdienst wordt gevoerd. Daarnaast verwerken en controleren wij de administratie over het hele jaar.

Wij dragen zorg voor de juiste communicatie met de Belastingdienst. Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw aangifte Inkomstenbelasting 1 jaar en 3 maanden uit te stellen.

Verder kunt u met al uw vragen bij ons terecht het zij telefonisch, per e-mail en/of tijdens een persoonlijk gesprek, de koffie staat altijd klaar.

Kennismaken?
Plan een gratis gesprek

Op zoek naar een goed administratiekantoor die continuïteit waarborgt? Wij nodigen u graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek met ons. Ontdek de meerwaarde van een professioneel administratiekantoor voor uw organisatie. Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug voor een afspraak.


    boekhouder vinden