Holding oprichten

Wanneer u een holding wilt oprichten bent u bij ons aan het juiste adres. Om er voor te zorgen dat alles naar wens verloopt en de rechtsvorm holding BV oftewel besloten vennootschap ook de beste keuze is fiscaal en praktisch gezien. Nodigen wij u altijd graag uit voor een gratis adviesgesprek bij ons op kantoor.

Een Holding oprichten is iets waar onze fiscale ondernemersspecialisten in gespecialiseerd zijn. U heeft zelfs direct uw concept akte van uw holding.

Volledig digitaal BV oprichten mogelijk
Al vanaf € 399,- BV oprichten
Altijd een gratis kennismakingsgesprek

Gratis kennismakingsgesprek of offerte?
Bel ons op 030 - 303 1383 of vraag een offerte aan.

Administratiekantoor Utrecht | Boekjewinst.nl

030 – 303 1383

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

info@boekjewinst.nl

Scherpe all-in tarieven

Al vanaf € 399,- excl. btw je BV oprichten. op kantoor of digitaal 

Ervaren specialisten

Ervaren boekhouders en belastingadviseurs met werkervaring bij o.a. de Belastingdienst & accountants

24/7 inzicht

24/7 inzicht via exact online en bonnen uploaden via een handige app.

Kosten oprichten BV

Een BV oprichten is bij ons al mogelijk vanaf € 399,-. Goedkoper vindt u het niet. Nu is de prijs natuurlijk niet alles. Om er voor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt staan onze ondernemersspecialisten voor u klaar.

Veel notarissen rekenen nog onnodig hoge kosten voor het oprichten van een BV. Het oprichten van een standaard BV hoeft niet duur te zijn. Pas wanneer er veel uitzonderingen en ingewikkelde constructies of meerdere betrokken partijen zijn hoeft de prijs pas op te lopen.

Het oprichten van een BV en een goede boekhouding gaan hand in hand. Om u zorgeloos te laten ondernemen hebben wij een mooie aanbieding voor u. In plaats van de standaardprijs vanaf € 399,- hoeft u slechts vanaf € 349,- te betalen indien u ook door ons de boekhouding laat verzorgen na oprichting.

Het is wel vaak raadzaam om bij het oprichten van de BV ook een holding bv op te richten. Mocht u in de toekomst uw bedrijf willen verkopen, aandelen over willen dragen of een extra BV willen oprichten dan brengt dit veel voordelen met zich mee.

Wilt u weten wat het beste in uw situatie is? Bel ons op 030-3031383 voor een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over het oprichten van uw BV. De voordelen, nadelen en de handige tips.

Direct BV oprichten of eerst een Holding?

Tegenwoordig is het oprichten van een BV een stuk makkelijker geworden. De BV van tegenwoordig wordt ook wel de flex-bv genoemd. Wanneer de BV wordt opgericht kunnen de aandelen gehouden worden door een natuurlijk persoon of door een andere BV, de holding BV.

Wij adviseren in de meeste gevallen een holding BV op te richten indien deze nog niet aanwezig is. Bij oprichting van een werkmaatschappij en een holding brengt dit in het begin wat meer kosten met zich mee. Echter wegen de kosten niet op tegen de voordelen. Een Holding later oprichten nadat de werkmaatschappij bestaat en de aandelen overdragen, brengt veel kosten en tijd met zich mee. Het is daarom altijd raadzaam om direct een holding op te richten.

Voordelen van een Holding BV

 • Deelnemingsvrijstelling
 • Fiscale eenheid
 • Fiscaal voordeel bij verkoop bedrijf/aandelen
 • Gemak bij verkoop

Nadelen van een Holding BV

 • Extra kosten oprichting holding BV
 • Extra administratie vanwege holding BV (meestal minimaal)

Denk hieraan bij oprichting van je BV

Wanneer u een BV opricht samen of alleen is dat een mooi moment, het betekend een start van een nieuw avontuur. Bij het oprichten van een BV komt wellicht veel op u af of weet u misschien juist niet waar u moet beginnen. Daarom even een lijstje van punten waar u goed over na moet denken.

Wilt u graag toelichting en hulp bij het oprichten van uw BV, neem dan contact op met een van onze specialisten voor een gratis intake bij ons op kantoor. Wij adviseren u over de praktische en fiscale aspecten en indien gewenst kunnen wij direct met u de BV oprichten.

 • De naam van de BV
 • Doelomschrijving van de BV
 • Direct eigenaar als persoon of via een holding
 • Verzoek minimumloon DGA
 • Verdeling van en het aantal aandelen
 • Verdelingvan en het aantal preferente aandelen
 • Opstellen algemene voorwaarden
 • Regels voor het overdragen van de aandelen
 • Aanvragen verlengd boekjaar

Bent u er klaar voor? Onze specialisten staan klaar voor uw vragen en kunnen direct uw BV samen met u oprichten indien gewenst.

Start vandaag nog. Kom langs bij ons op kantoor