Maak kennis Administratiekantoor Boekjewinst.nl

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Administratiekantoor Boekjewinst.nl, een jong en vooral gedreven boekhoudkantoor waarbij de klant altijd centraal staat. Wij gaan altijd voor de ultieme samenwerking tussen klant en boekhouder. Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen houden wij van transparante en heldere tarieven. Transparant en vakbekwaam zijn dan ook onze kernwaarden.

Door deze werkervaring zijn wij in het bezit van een combinatie van medewerkers die zorgen dat u geheel ontlast wordt van alle administratieve, fiscale verplichtingen en werkzaamheden. U kunt er dus vanuit gaan dat Administratiekantoor Boekjewinst.nl het maximale belastingvoordeel voor u realiseert.
Daarnaast zijn wij een volledig geautomatiseerd administratiekantoor. U kunt uw gehele administratie online bij ons aanleveren. Dat wil zeggen dat u vanaf huis of elders uw gehele administratie kan aanleveren bij ons. Dit kan doordat u toegang heeft tot uw eigen webtool waar u alle stukken kunt uploaden. Ook kunt u gemakkelijk uw bonnen fotograferen en uploaden via uw smartphone. U hoeft dus niet moeilijk te doen en tijd vrij te maken om de administratie bij ons aan te leveren!

Ons Team

Het dynamische team van Administratiekantoor Boekjewinst.nl bestaat uit vakbekwame assistent accountants, boekhouders en belastingadviseurs. Onze boekhouders en belastingadviseurs hebben werkervaring bij onder andere de Belastingdienst, accountantskantoren en het UWV. Naast alle theoretische kennis beschikken onze administrateurs ook over alle praktische kennis en ervaring om uw administratie soepel en secuur te verwerken. Ook maken wij gebruik van de nieuwste koppelingen om uw boekhouding zo efficient mogelijk te laten verlopen. Wij maken graag kennis met u tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

groepsfoto administrastiekantoor utrecht boekjewinst.nl
Diego Somer

Diego Somer

Founder

Tom Brink

Tom Brink

Founder

Chloe Somer

Chloe Somer

Managing Director

Paul Schieveen

Paul Schieveen

Operations manager

Jelle Eissens

Jelle Eissens

Team lead / Assistent Accountant

Kim Höster

Kim Höster

IPA Manager

Lotte de Jong

Lotte de Jong

Finance Manager

Liam Striekwold

Liam Striekwold

Assistent Accountant

Olaf van Druten

Olaf van Druten

Administratief medewerker

Gokhan Yasar Boekjewinst.nl

Gökhan Yasar

Assistent Accountant

Marlon

Marlon Galesloot

Assistent Accountant

Diana

Diana Novales

Assistent Accountant

vacature boekhouder utrecht bjw

Kennismaken? Kom langs.

Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein de Lage Weide in Utrecht. Ons administratiekantoor in Utrecht is zeer makkelijk te bereiken en ligt direct naast de A2 en nabij de A27 en de A12. Ons kantoor ligt in het hart van Nederland en dichtbij o.a. Maarssen, Nieuwegein, Hilversum, Almere en Amersfoort. Vanuit ons kantoor in Utrecht bedienen wij klanten vanuit heel Nederland.

Wilt u langs komen bij ons op kantoor? Bel dan even en dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat.

Kennismaken? Plan een gratis gesprek.

Dit kan digitaal, telefonisch of op kantoor.